top of page
20190704_212707.jpg

Hallo!

  • Facebook
  • Instagram

Ik ben Katrin Smets en Kostbaar Goed is mijn creatieve uitlaatklep. Ik ben opgegroeid in en rond Herentals en woon er ook. Mijn keramiekatelier maakt deel uit van de toffe creatieve community Moktamee in het voormalige Francescopaviljoen.

Mijn verhaal

.... is er één van graag veranderen en alles willen doen! Het leven is te kort om er niet het maximum uit te halen. Niche? Niks voor mij! Als je veel talenten hebt wil je die allemaal ontplooien toch?

Na mijn middelbaar studeerde ik keramiek en beeldvorming-fotografie in Antwerpen. 

Kunst studeren is leuk maar het was niet makkelijk om er een job in te vinden in de crisisjaren eind jaren '80. Dus rolde ik de bedrijfswereld in. Ik was heel goed in het opzetten van projecten en het lanceren van nieuwe ideeën. Heb er veel geleerd over het runnen van een bedrijf, mensen met verschillende achtergronden en talenten ontmoet en de kans gehad om in het buitenland te werken. Ik vond het superboeiend en deze kennis komt altijd goed van pas.

Buiten mijn professionele carrière is mijn passie lichaamswerk. Als kind turnde en danste ik. Later volgde ik een massageopleiding, danste de sterren van de hemel, verdiepte mij in tantra, ontdekte stemwerk en dompelde mij onder in allerlei prachtige en krachtige rituelen. In 2020 nam ik de stap en startte mijn eigen praktijk rond lichaamswerk.

Ik doe dat zielsgraag maar wil ook mijn artistieke kant aan bod laten komen. Ik sloot me enkele jaren geleden aan bij een kleiclub en ging weer aan de slag als keramiste. Dit jaar kwam er een oven op mijn pad én een geschikte atelierplek bij Moktamee. Mijn atelier is groot genoeg om te delen, ik stel het graag open zodat ook jij kan ervaren hoe leuk werken met klei is. Dus welkom! 

 

Meer info over wat ik doe rond lichaamswerk op www.katrinsmets.com

bottom of page